Popravka kućišta za laptop

Kućište se menja ukoliko postoje vidljiva fizička oštećenja. Kućište se poručuje od naših dobavljača i period čekanja je od 3 do 35 dana. Prilikom zamene rasklapa se ceo laptop i prepakuju se sve komponente u novo kućište, što podrazumeva odvajanje matične ploče i ostalih delova. Serviseri će kod nas u servisu svaku od komponenti očistiti (ventilator, zamena termalne paste, termal padova i podmazivanje ventilator), ova usluga se ne naplaćuje i ide gratis uz zamenu novog kućišta za laptop.

C.R.N. servis specijalizovan je za popravke svih marki laptop računara, kao što su: Toshiba, Asus, Fujitsu Siemens, Acer, Lenovo, Sony, MSI, HP, APPLE i mnoge druge. Servisirali smo na hiljade laptopova, stekli veliko praktično iskustvo i znanje, popravili veliki broj PC i laptop računara preporukom zadovoljnih klijenata. Trudimo se i nastojimo da na svaki mogući način izađemo u susret klijentima, pre svega kvalitetnom uslugom, brzom i sigurnom garancijom na poveren rad.

Zamena šarki za laptop

Vršimo zamenu šarki na laptopovima svih mogućih modela, kao i popravku oštećenja koja su nastala korišćenjem laptopa sa polomljenom šarkom. Polomljena šarka može izazvati mnogobrojne probleme na Vašem laptopu od pucanja (ili polomljene plastike) do kvara na matičnoj ploči što svakako predstavlja najveći problem. Kada se laptop konstantno grubo otvara i zatvara dovodi do pritiska (opterećenja) i oštečenja ekrana, lomljenje kućišta oko šarki  i već napomenutom kvaru matične ploče. Kako bi izbegli nepotrebne dodatne troškove, treba delovati čim primetite da se laptop teže zatvara.

Koja je cena zamene kućišta za laptop?

Cena zamene kućišta za laptop iznosi: Od 3.300 do 6.600 (ako je noviji laptop u pitanju)

  • Zamena šarki za laptop

  • Zamena šarki na laptopu

  • Zamena šarki Novi Sad

  • Popravka kućišta za laptop

  • Zamena laptop kućišta