Ponuda za firme - servis računara Novi Sad

Ponude za pravna lica

Ukoliko se odlučite na dugoročnu saradnju sa nama obezbedićemo Vam:

  1. 30%  niže cene naših usluga,
  2. Plaćanje naših usluga na tri mesečne rate,
  3. Besplatan izlazak na teren u roku od 12h,
  4. Garant stručnosti, efikasnosti i ažurnosti usluga.

Uz svaku saradnju koju ostvarimo, pod uslovom da potpišete ugovor sa nama, ostvarujete sve povoljne uslove koje nudimo. Svi zaposleni u firmi našeg poslovnog partnera dobijaju iste uslove i za privatne računare.

Želite da kreiramo ponudu isključivo za Vas?

 
[]
1 Step 1
Zatražite ponudu za održavanje računara
Ime i prezime
Naziv firme
Telefon
Mesto i adresa
PIB
Opišite koliko uređaja želite da održavate
0 /
Previous
Next

Servisiranje računara za firme

Ukoliko se odlučite na dugoročnu saradnju sa nama obezbedili bismo Vam 30% niže cene naših usluga, plaćanje naših usluga na rate, besplatan izlazak na teren u roku od 12h i garanciju za odradjene usluge. Pored toga, svi zaposleni u firmi našeg poslovnog partnera dobijaju iste uslove i za privatne računare. Takođe pravnim licima nudimo i uslugu redovnog  održavanja  računara. Naša služba za održavanje računara se trudi da Vaše računare i računarske mreže očuva u  stanju perfektnog i besprekornog funkcionisanja.

Sadržaj svakog konkretnog paketa redovnog održavanja računara pre svega zavisi od dogovora koji korisnici sklope sa našim servisom. U većini slučajeva u održavanje kompjutera ulaze rutinski,  redovni obilasci i kontrola celokupne računarske opreme, zatim provera i popravka operativnog sistema ili njegova reinstalacija, po potrebi ubrzavanje rada i optimizacija sistema, instaliranje novih programa u skladu sa potrebom i željom korisnika, skeniranje računara i pretraga virusa i malicioznih programa, njihovo čišćenje i sprečavanje ponovnog pojavljivanja, bekap i čuvanje podataka, čišćenje kućišta i kulera od prašine sa zamenom termalne paste na procesoru, telefonska i daljinska podrška servisera itd. Odabrani serviser redovnu proveru i održavanje može obavljati jednom, dvaput, ali i više puta mesečno, u  zavisnosti od sklopljenog dogovora. Redovnim održavanjem računarskog sistema se uspešno mogu preduprediti kvarovi i softverski problemi, a na taj način izbeći utrošak vremena i novca koje je potrebno izdvojiti kada šteta usled kvara već nastane. Bez obzira na redovno servisiranje i održavanje, serviser dolazi i na Vaš izričit poziv u pomoć u roki od najviše 12h. Uz sve to Vam stojimo na raspolaganju i kao logistička podrška u smislu konsultacije pri kupovini odgovarajuće opreme od trećih lica. Cena redovnog servisiranja i održavanja se formira s obzirom na broj računara, ali i kompleksnost održavanog sistema. Za detaljnije informacije posetite naš servis ili nas pozovite, naše ljubazno osoblje će Vam pokazati ili proslediti na mail adresu primere ugovora o redovnom održavanju računarskih sistema.

Servis računara za firme

Ponuda za firme

Popravka računara za firme