Zamena micro USB konektora na tabletu

Polomili ste konektor i ne možete da punite bateriju, primetili ste da se konektor klima ili je upao unutra, u tom slučaju nije bezbedno koristiti tablet uređaj bez obzira što imate mogućnost dodatnog punjena preko DC konektora. Ne reskirajte već nam donesite uređaj na popravku, jer taj labav konektor može da izazove veću štetu kao što je na primer kvar matične ploče. Šteta je veća, a postoji i verovatnoća da tu ploču više nećete moći da  popravite.

Kao što svi znamo da su tablet računari kod nas u Srbiji dosta zastupljeni, tako mi nastojimo da budemo uspešni u popravci ovih uređaja. Serviseri kod nas su posebno obučavani i specijalizovani za popravku tablet računara. Vršimo zamenu micro USB konektora svakodnevno i to je proces veće popravke. Ovaj posao ne može raditi svako, jer zahteva visoku stručnost, koncentrisanost, preciznost i iskustvo.

Šta je micro USB konektor

Micro USB je standard koji se mnogo koristi u nekoliko različitih industrija u okviru potrošačke tehnologije. Konektor odgovara bilo kom uređaju koji ima standardni micro USB port. Zamena micro USB konektora na tablet računarima je svakodnevni proces koji uspešno obavljamo u C.R.N. servisu u Novom Sadu.

 

  • Zamena Mikro USB porta

  • Zamena Micro USB konektora

  • Zamena USB-a na tabletu

  • Popravka USB-a za tablet